Jaarboek 2017 in de maak

Jaarboek 2017 in de maak


Waarom ben ik nu zo ontzettend laat met het maken van het jaarboek over het afgelopen jaar? Normaal gesproken zou ik nu ongeveer beginnen met het uitzoeken van de foto´s voor het lopend jaar. Dat is natuurlijk ook niet helemaal waar maar de vorige jaarboeken waren vaak in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar al klaar. De vorige week was ik toch maar eens begonnen met het sorteren van foto´s en daar ben ik gisteren mee doorgegaan. Dát is nu af. De grootste uitdaging staat me nu weer te wachten: “Hoe zet ik dit mooi in de juiste volgorde qua tijd in een album?” Daar ga ik deze middag een begin mee maken. Want als je het begin niet maakt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image