Jaarboek 2016 ontvangen!

Jaarboek 2016 ontvangen!


Voordat Pantro hem had horen aankomen, belde de postbode aan. Toen werd onze “waakhond” wel wakker. Luid blaffend begroette hij de pakketbezorger. Ja, pakketbezorger. Hij had namelijk iets voor ons. En schijnbaar was ik ook nog niet wakker, want ik kon me niet 1-2-3 bedenken wat in het doosje moest zitten. Een paar handelingen verder was het doosje open en was de verrassing groot: het Jaarboek 2016 zat erin. Om in mijn eigen voordeel te praten: de verpakking week af van de standaard verpakking, daarom had ik het niet meteen door. Een dag eerder dan verwacht zat ik even later dan ook het album door te bladeren. Het is (al zeg ik het zelf) weer een mooi exemplaar geworden. Weer duidelijk gemaakt wat in het afgelopen jaar voor ons de hoogtepunten waren. Vanavond krijgt Heiko hem voor het eerst te zien. Wat zou hij ervan vinden?
     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta