Is het al tijd om op te staan?

Is het al tijd om op te staan?

 
Gisteravond ben ik maar niet al te vroeg naar bed gegaan, omdat ik eigenlijk al wel wist, wat ik nu weet: ik kon niet slapen. Elke keer als ik naar mijn wekker keek en dacht dat het zéker een uur later was dat ik voor het laatst had gekeken, waren het nog maar een paar minuten later… Het was trouwens een prachtige heldere nacht! De maan verlichte de omgeving en de slaapkamer. Dat had ik altijd al eens op de foto willen zetten en daarom ben ik naar beneden gegaan om de camera op te halen. Hmmm… Alles wat ik op de foto kreeg waren donkere plaatjes. Een uurtje later werd het al iets lichter en op dat moment lukte het wel! Vanochtend rond een uur of vijf meende ik, dat het al zeven uur was. Het was al licht aan het worden. Toch nog blijven liggen, want ander wordt de dag wel heel erg lang. En vanzelfsprekend heb ik wel geslapen. Ook tussen vijf en zeven, want toen ik rond die tijd wakker werd scheen het zonnetje al volop en kon ik eindelijk opstaan. Vandaag Peter en Daniëlles grote dag!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image