Internetten wel héél duur!

Internetten wel héél duur!


Een paar dagen geleden zat ik achter de pc zat en had ik me even ingelogd op Vodafone. Gewoon omdat ik nieuwsgierig, nee sorry, positief belangstellend was, om te zien wat het verbruik was. Nog niet eens zoveel en daarmee gerustgesteld. Ik zou binnen de limieten blijven en dat was gunstig. Huh!?! Lees ik dat goed? Zoals in april van dit jaar met Vodafone afgesproken, heb ik een abonnement voor onbeperkt bellen en sms’en in het buitenland. Internetten kan tot 5 GB. Dit abonnement werd destijds aangeraden in verband met onze emigratie. Maar nu staat er vermeld, dat het internetten per MB (!) het gigantisch bedrag van €.1.689,60 kost! Even een printje van gemaakt en verhaal gehaald bij de provider. Dit kan toch niet waar zijn? Nu gebruiken we thuis uiteraard onze WiFi, maar soms onderweg wordt Vodafone aangezet. Hoeveel MB heb ik onderweg gebruikt? Wordt de volgende rekening dan écht enorm hoog? Tuurlek niet. Het was een foutje. Ze hadden het inmiddels zelf ook ontdekt en zouden de gegevens aanpassen. Dat hebben ze vandaag gedaan en er staan weer vertrouwde gegevens in beeld. Puh!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta