Inkopen voor kittens gedaan

Inkopen voor kittens gedaan


Wie vergeet nou deze heerlijke koppies? Ik niet! Vanaf het moment dat ik ze heb gezien en in mijn handen heb gehouden zijn ze ook in mijn gedachten. De twee kittens komen 10 september bij ons maar we hadden nog niets voor ze in huis. Dat lieg ik want we hebben nog een kattenbak van Doezel en Åtta en die kunnen we voor deze beide meisjes ook weer gebruiken. Echter mandjes, bakjes, bandjes, speeltjes en niet onbelangrijk eten hadden we niet. Begrijpelijk. Daar hebben we bij Action verandering in gebracht. Al het genoemde is nu aanwezig. Wat dat betreft mogen ze morgen komen. Of liever vandaag nog… Over de namen zijn we het nog steeds niet eens: Mini en Maxi, Kitty, Milly, Balou, … Of toch Leila en Elsa zoals Phaedra voorstelde? De meest recente namen waren het Looske (van Heiko) en Poekie (van mij). Die laatste is al weer een twijfelgeval. Toch maar Lotje? Of Milou? Of… Gelukkig hebben we nog drie weken en één dag tijd om definitief een tweetal namen te bedenken. Oh was het maar 10 september!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image