In mijn nopjes!

In mijn nopjes!

 
Met het einde van het seizoen in zicht is het ook bijna het einde van menig loppis. Vele rommelmarkten zijn eind van deze maand weer gesloten tot ongeveer april – mei. Daarom gingen we op de terugreis vanaf Eksjö nog bij ééntje aan. Eigenlijk niet met een bepaald doel. Even neuzen eigenlijk. Er stond veel maar voor ons niets interessants. Totdat we in de laatste hoek van de grote schuur kwamen. Daar werd ik helemaal blij van hetgeen ik zag: een oude typemachine! Er zat nog papier in en meteen even een paar toetsen ingedrukt. Ze werkten ook nog! Het is een echte Remington. Dat bedrijf begon in 1873 met de productie van machines. Het bedrijf was de eerste die schrijfmachines produceerde met het qwertytoetsenbord. Nu niet meer weg te denken uit de wereld van laptops en mobieltjes. Na het weghalen van de stof kreeg hij een prominente plaats in de kamer. Na jaren zoeken naar een mooie oude typemachine heb ik er eentje gevonden. Voor ook nog eens een mooie prijs van twintig euro. Ik ben volledig in mijn nopjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image