In het zwee(d)t!

In het zwee(d)t!

 
Nu Heiko nog herstellende is van zijn operatie worden de taken anders verdeeld. Hij houdt zich even niet met werk of klussen bezig. Dat houdt in dat ik onder andere de “tuinman” ben momenteel. Daarom had ik gisteren al weer een gedeelte van het gras gemaaid en vandaag het tweede stuk. Als je het nog niet warm hebt word je dat wel van het maaien! Het is niet zo zwaar gelukkig omdat de motor de maaier wel vooruit duwt of trekt maar af en toe moet hij even over het gras gedúwd worden omdat hij er moeite mee had. Het gras stond na een weekje al weer vrij hoog namelijk. Krijg je spierballen van!
 
Na een paar pauzes ben ik toch ook nog begonnen met het hout. Er lag nog een klein stapeltje (ongeveer vier kruiwagens vol) wat niet helemaal droog was in de tijd dat Heiko de rest in de container had gestapeld. Omdat er de komende dagen regen wordt voorspeld zou het eigenlijk naar binnen moeten. Maar mijn stapelwerk had ik voor niets gedaan. Ik draaide mij om voor een nieuwe lading hout en ineens lawaai! Was het gestapelde naar beneden gekomen… Jammer dan… Overigens vond ik op twee oude dweilen die met de kop omhoog stonden nog een vogelnestje. Leeg. Waar vogeltjes toch allemaal nestjes van en in maken!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image