Ik hoor er ook bij!

Ik hoor er ook bij!


Bovenstaand berichtje kreeg ik gisteren! Exact twee weken nadat mijn aanvraag is gedaan gaf de Zweedse belastingdienst mij te kennen, dat mijn ID-Kort klaar is  en kan worden opgehaald. “Hij ligt klaar op het kantoor in Jönköping”. Vandaag heengegaan. Helaas kon Heiko niet mee (later wordt wel duidelijk waarom) en dat was best een domper(tje). Alles deel je samen en op het moment, dat ik dan eindelijk maar toch óók mijn Zweedse ID-Kort kan ophalen, moest ik alleen het kantoor binnenstappen. Geen probleem, ik ben niet bang hoor, maar het was leuker geweest, dit moment te kunnen delen. Toch ben ik er niet minder blij mee! Ook voor mij gaan er nu meerdere “deuren” open. Maar eerst woensdag aanstaande naar Handelsbanken. Daar even het een en ander laten regelen, net als dat ze voor Heiko hebben gedaan. En dan… is deze meid niet meer te stoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta