I transfer met WeTransfer

I transfer met WeTransfer


Vanmiddag wou ik een paar winterse kiekjes digitaal naar onze vrienden sturen, in Aneby (Zweden). Maar wanneer de foto’s een beetje scherp moeten blijven, zou je ze eigenlijk de ware grootte moeten laten behouden. Alleen dan gaat er in één mailtje ook maar één foto, want die zijn vaak vier MB of groter. Om niet de postbus van de ontvangers in één keer vol te maken of problemen te creëren tijdens het verzenden maakt ik tegenwoordig gebruik van “WeTransfer”. Het is “een Nederlandse down- en uploaddienst, waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte (!) verstuurd kunnen worden. Met de dienst kunnen documenten, foto’s, muziek, presentaties en video gedeeld worden met maximaal twintig ontvangers. Alle bestanden worden zeven dagen bewaard door de dienst. De dienst werd opgericht in 2009″. Tja, dat ik het dan pas in 2016 ontdek, of liever gezegd, dat iemand me er dan pas attent op maakt, kan ik niet helpen. Egg niet… Maar het werkt perfect. Je kunt er zelfs nog een berichtje bij plaatsen ook. Ik krijg een mailtje, dat de verzending goed is gegaan. De ontvanger krijgt een mailtje, dat ik iets heb gezonden mét daarin uiteraard een linkje. Wanneer de ontvanger de mail opent krijg ik weer een berichtje, zodat ik weet dat men de bestanden heeft ontvangen. Toen de  foto’s naar Zweden waren verzonden ook maar meteen een paar naar Daniëlle verzonden. Die had om een aantal gevraagd van bijvoorbeeld Heiko’s verjaardag. Mooie manier van verzenden van grote bestanden! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta