Hyundai startklaar gemaakt!

Hyundai startklaar gemaakt!


Gistermiddag, na het bezoek aan Jönköping reden we terug naar huis. Maar niet rechtstreeks! Nee, het was tijd om de Hyundai op te halen! Als een kind, zo zenuwachtig was ik. Uiteraard is het ónze auto, maar ik zal er het meest in rijden. Bij de garage aangekomen moesten we toch nog maar even rijden, voor alle zekerheid. Nou, hij reed nog steeds prima! En binnen een kwartier zaten we bij de verkoper aan het bureau, om alle papieren in orde te maken. Het lukte echter niet om de auto op mijn naam te zetten. Ik was nog niet bekend bij de Transportstyrelsen, de Zweedse RDW en daarom moest hij even met ze bellen. Alleen bleken ze om vier uur te stoppen. Geen contact meer te krijgen en daarom kreeg Heiko hem alsnog op naam. Toch was ik degene, die moest betalen… Van de gezamenlijke rekening, wel te verstaan…

Natuurlijk reed ik zelf met de Hyundai naar huis en dat was fantastisch! Die hoge zit is zo heerlijk. Het in- en uitstappen gaat zo gemakkelijk: heel erg blij mee! Vanochtend moest de auto van binnen schoon gemaakt worden. De vorige eigenaar, een zzp´er, had geen tijd gehad om hem goed te reinigen. Och, dat vond ik niet erg. Kon ik de auto ook meteen “eigen” maken. Dat deed ik overigens ook, door er diverse persoonlijke spullen in te doen. Overigens is de volledige type Hyundai IX35. Het is een automaat, een diesel, een vier-wiel-aandrijving, 135 kW, maximale snelheid 189 km/u (!) en hij kan met gemak ook nog eens de caravan trekken. Cruise control, navigatie en twee dakluiken maken de auto méér dan compleet. Tjonge, jonge, jonge… Ik ber er écht super blij mee! Waar moet ik morgen nog maar heen rijden? Dat was toch ergens ver weg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.