Humanitas en Robinia zoeken…

Humanitas en Robinia zoeken…

hum      robinia-logo-tekening
Er is een tijd van komen… De vorige week dinsdag hadden we een bijeenkomst van het bestuur van de stichting “Ontmoetingscentrum Robinia Oldambt”. Zo één keer in de zes weken komen we met z’n vieren bij elkaar. Er worden dan diverse onderwerpen besproken en beslissingen genomen. Bijvoorbeeld over het onderhoud van het pand, sponsorwerving en de vrijwilligers van Humanitas. En van die laatste ben ik de coördinator. Helaas moest ik ze vanochtend vertellen, dat ik mijn werkzaamheden voor beide instanties neer leg. Vanwege mijn gezondheid. Steeds meer pijn en dan is de concentratie weg. En zonder concentratie worden er fouten gemaakt. En als ik ergens een hekel aan heb… Het “nieuws” overviel ze duidelijk. De gezichten spraken boekdelen, waardoor ik me meteen schuldig voelde. Maar het is niet anders. We spraken af, dat ik (uiteraard) mijn werkzaamheden nog zo lang doe, tot er één of twee verang(st)ers zijn gevonden. Dat is toch wel zo eerlijk. Nu gaan we op zoek. Allereerst wordt er in de groep vrijwilligers, waar we toevallig vanmiddag een bijeenkomst mee hadden, gevraagd of daar iemand bij zit die zich geroepen voelt. Zo niet, gaan we verder. Voel jij er iets voor? Je mag me altijd bellen voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta