Hout wordt steen

Hout wordt steen


Lang op gewacht door allerlei, onvoorziene omstandigheden. Maar vandaag kon ik dan toch beginnen met het behangen van het toilet beneden. Als motief van het behang hebben wij (lees: heb ik) gekozen voor stenen. Het is nagenoeg gelijk aan die van de slaapkamer, maar deze zijn roodsteen. Die van de slaapkamer tenslotte zwart/ grijs. Deze rode stenen leken me wel mooi, maar of dat ook zo zou zijn? Het duurde niet lang toen ik mijn bevestiging kreeg. Én die van Heiko! Naast de stenen had ik gekozen voor ene effen grijs behang. Lekker: zonder patroon! Dat plakt snel. Drie baantjes, want toen moest de deurkozijn eruit geknipt worden. Aan het einde van de klus zijn we niet geheel ontevreden met het resultaat! En zo werd een houten wand eentje van steen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta