Hooghangende mist of laaghangende wolk?

Hooghangende mist of laaghangende wolk?


Nou is het (even) over met de berichtgeving over het huwelijk van Peter en Daniëlle en gaan we weer over “tot de orde van de dag”! Vanochtend weer vrolijk even met Pantro gewandeld. Ik moet zeggen, dat me dat eigenlijk prima bevalt. Nu moet ik er wel bij zeggen, dat Pantro mij eigenlijk een beetje te langzaam loopt. Er moet steeds gestopt worden, totdat hij bij me is en we samen weer verder kunnen. Maar dat doen we gewoon voor elkaar! Het lopen bevalt niet alleen goed, ook hetgeen je allemaal te zien krijgt. Dit keer was het een raar natuurverschijnsel. Wat was dat? Was het een hooghangende mist? Was het een laaghangende, uitgestrekte wolk? Volgens mij geen van beide, want het water van de mist of wolk zou toch allang opgelost zijn, door de kracht van de zon? Nee, dat was het vast niet. Pantro en ik liepen weer door en op de terugreis volgde ik het spoor van de mist of wolk. Toen zag ik al snel, dat het van achter de heuvel tegenover ons kwam. De eigenaren van het zomerhuisje waren gisteren gekomen en hadden waarschijnlijk vanochtend de houtkachel aangestoken. Geen mis, geen wolk. Gewoon rook vanuit de schoorsteen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image