Hoekkast krijg nieuwe kleur

Hoekkast krijg nieuwe kleur


Gistermiddag had ik de smaak weer te pakken. De kwast in mijn handen “paste” mooi en ik besloot dan ook om de hoekkast te gaan verven. Hij stond in Rolsberg in de keuken en de houten kast leek goed bij de houten keuken. Dat was toen. Nu krijgt hij een nieuw plekje in de kelderhal en daar lijkt dat niet. Volgens mijn bescheiden mening… En daarom maakte ik hem wit. Althans voor de helft ongeveer. Doordat het verven laag bij de grond moest, zat ik op een melkerskrukje te verven. Mijn rug begon te protesteren en toen ben ik maar gestopt. Morgen is er weer een dag en dan gaan we gewoon verder. Het begin is er uiteindelijk al wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta