“Hij kon het zingen niet laten…!”

“Hij kon het zingen niet laten…!”

FB_20160701_22_36_40_Saved_Picture
Een goede vriend uit Assen, Jan dus, zette laatst een foto op Facebook. Daarop stonden twee Tiroler muzikanten. Ik herkende die twee meteen. De foto was enkele jaren geleden gemaakt in restaurant “Zum Mug” in Stumm, Tirol – Oostenrijk. Daar aten we vaak met onze vrienden een pizza en dronken er een halve liter bier bij. Na afloop van het eten kregen we allemaal een klein glaasje schnaps. Heel gezellig! Even later kwamen er nog twee foto’s op Facebook voorbij, waarop ik met de gitaar van die Tiroler muzikant stond afgebeeld. Dat kan ik me nog heel goed herinneren. Zij hadden even pauze en toen vroeg ik of ik even op zijn gitaar mocht spelen. Er waren meer Nederlanders in het restaurant, dus was onder andere “De klok van Arnemuiden” heel gepast. Wat er daarna nog allemaal volgde weet ik niet meer. Wat ik wel weet is, dat onze tafelgenoten de schnaps niet zo bijzonder lekker vonden. Maar alle zes glaasjes waren even later wel leeg… Twazzz duzz heul geselliggs! Leuke herinneringen.
FB_20160701_18_04_33_Saved_Picture      FB_20160701_18_04_45_Saved_Picture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta