Hielp glas warme melk?

Hielp glas warme melk?


Om eerlijk te zijn? Ja! Best wel eigenlijk dus. Normaalgesproken lig ik eerst een uurtje of anderhalf wakker. Soms lees ik zolang of neem ik in gedachten de afgelopen dag weer door. Of ik plan de dag van morgen alvast. Maar dit keer begin ik de dag met een schone lei want ik had geen tijd om over een planning na te denken. Ik ben vrij snel in slaap gevallen moet ik zeggen. En dat door een glas warme melk! Eigenlijk door het stofje tryptofaan waar er zo weinig van in zat. Of was het toch de ontspanning tijdens het opdrinken van de melk? Het leegmaken van je hoofd voor het slapen gaan? Of de warme vloeistof in je lichaam die je loom maakt? Geen idee. Ik ga er zeker mee door omdat dit wel een hele prettige nacht-rúst was. Heb jij ook lekker geslapen? Ik hoop het voor je. In ieder geval een hele fijne dag vandaag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image