Het wordt steeds mooier

Het wordt steeds mooier


Ook vandaag stond voor mij in het teken van klussen aan de nieuwe achterwand voor de kasten. Na het opstaan, toiletteren, ontbijten, genieten van de mooie natuur (prachtig gekleurde luchten, zon en sneeuw), met Pantro aan de wandel, cv-ketel op hout stoken, hout voorraad aanvullen, koffiedrinken en alle Social Media berichten checken… kon ik eindelijk beginnen. Ondertussen was het denk ik 11 uur.

Ik ben begonnen met het plafondje boven de nieuwe kasten. Van het oude plafond kon ik geen aanvullend materiaal meer krijgen, dus de oplossing gevonden in het verlagen van het plafondje ter plekke. Balkjes rondom en een plaatje daaronderdoor. Mooi, da’s ook weer dicht. Aan de zijmuur moest nog een plaatje hardboard komen, voordat Joke kan behangen en ook om het hoekje moest een strookje hardboard komen, ter opvulling. Tussen het klussen door nog even weer met Pantro aan de wandel geweest en regelmatig hout in de cv-ketel gegooid. Natuurlijk ook met Joke een broodje gegeten en thee gedronken. Oftewel druk, druk, druk.

Toen het timmerwerk klaar was heb ik de verfpot overgenomen van Joke en het plafondje én de verhoogde vloer voor de eerste keer wit geverfd. Dat zal nog wel een paar keer moeten denk ik, want het dekt niet in één keer. Toen dat klaar was, was het inmiddels 16:00 uur en donker. Tijd om te stoppen. Morgen is er weer een dag. Tenminste daar gaan we wel vanuit. Tjonge jonge, wat vliegen de dagen hier om. Maar wel mooie dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta