Het kaartje helpt!

Het kaartje helpt!


De vorige week (weer eens) grieperig. Het overkomt me hier vaker dan in Blijham. Waarschijnlijk heeft het met de kou te maken. Het slapen wil ook niet al te best. Tot donderdagmiddag. Na de cursus snel een broodje gegeten en naar bed gegaan. Uit de grap zei ik tegen Heiko, dat hij me om zes uur maar moest wekken. En dat deed hij. Ik had maar liefst vijf uur achtereen geslapen. De dagen erna niet helemaal fit, maar het gaat de goede kant weer op. Heiko had het ook tegen zijn ouders gezegd en die klommen meteen in de pen. Gisteren kreeg ik namelijk een hele mooie kaart van hen. Met een hele lieve tekst. Dáár knap een mens van op! Heel erg bedankt, lieve pap en man!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta