Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het lijkt erop, alsof het herstellen van de operatie vanaf zondag is veranderd. In de positieve zin! De pijn is meer en meer draaglijk en soms zelfs even “zoek”. Een hele verademing! Door het verdere genezen van de wond ben ik steeds mobieler dan dat ik de laatste drie weken ben geweest. Ik doe weer kleine dingetjes, waarna ik niet meteen weer hoef te zitten of dat er direct pijn volgt. Heerlijk! En hoewel ik bijna dagelijks wel het eten ben blijven voorbereiden en Heiko, laten we zeggen “aanwijzingen” gaf, kook ik de laatste week weer volledig zelfstandig en dat doet een mens eveneens heel goed. Met name “zelfstandig” is toch wel een magisch woord voor mij. Deze dagen zit ik ook weer iets vaker en een beetje langer achter de pc dan voorheen en doe ik weer meer aan onze website. Lekker om weer “terug” te zijn! Volledig hersteld ben ik nog niet, maar het gaat in ieder geval zéker de goede kant op!
Vandaag wil ik dan ook graag iedereen ontzettend bedanken voor alle lieve wensen. Via reacties op onze website, kaartjes, bloemen, mailtjes, WhatsApp berichtjes, telefoontjes… Het is dat ik een “nuchtere Grunniger” ben, anders zou ik nog naast mijn sloffen gaan lopen!
Lieve mensen, heel erg bedankt!

6 gedachten over “Het gaat de goede kant op!”
    1. Dank je wel, Johanna!
      Precies op tijd, zeker. Hebben wij ook al meerdere keren tegen elkaar gezegd. En hoe lang het dan zou duren? In deze onzekere tijden was dat onvoorspelbaar geweest.
      Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.