Geen widgets gevonden in de zijbalk

Heiko’s familie

Mijn ouders zijn Jacob Leugs (1930) en Els Leugs-Pietersen (1935). Mijn vader heeft altijd bij de PTT in Hoogezand gewerkt als postbesteller. Mijn Moeder was voornamelijk huisvrouw en heeft daarnaast bij schoenenzaak Ruchti in Hoogezand gewerkt.

Mijn vader was een fanatieke korfballer en muzikant en mijn moeder heeft tot haar zware knieblessure altijd geturnd en daarnaast veel gezongen. We woonden “levenslang” aan de Sportterreinstraat in Hoogezand. In verband met hun leeftijd en tanende gezondheid verhuisden mijn ouders in 2003 naar een flat (met lift) aan de Stadhouderlaan. Begin 2011 zijn ze verhuisd naar het centrum van Hoogezand: Van der Duyn van Maasdamweg.

Ik heb één broer die ongeveer tweeëneenhalf jaar ouder is: Harrie. Hij trouwde met Corrie van Wijk. Samen hebben zij drie kinderen.

In 1986 trouwde ik met Elly Meijer uit Hoogezand. Wij hebben twee dochters: Elise (1988) en Daniëlle (1990).

Elise trouwde in 2011 met Gert Boels en woont in Onstwedde. Op 9 februari 2015 werd hun dochter Merle Sophie geboren. Onze kleindochter, waarmee wij voor het eerst “opa en oma Zweden” zijn geworden! Op 22 april 2016 werd hun zoon Daan Luca geboren. Op 16 april 2018 werden Merle en Daan grote zus en broer van Jelte Milan.

Daniëlle woont met Peter Reit sinds juli 2013 in Rotterdam. Die twee trouwden in 2019. Op 12 september 2019 werd hun zoon Noud Levi geboren. Die kreeg op 15 juli 2021 een broertje, Mason Ryan.

In 2008 ben ik officieel gescheiden van Elly en hertrouwde ik in de gemeente Bellingwedde op 29 april 2011 met Joke.

De ouders van mijn vader waren Arend Leugs en Elisabeth Smallenbroek. Zij woonden jarenlang aan de Kleinemeersterstraat in Sappemeer. Opa Leugs was kweker van beroep en oma was huisvrouw. De ouders van mijn moeder waren Heiko Pietersen en Jacobina Streuper. Zij woonden jarenlang aan de Parallelweg in Hoogezand. Opa Pietersen was gasfitter en had daarnaast een fietsenwinkel. Oma was huisvrouw.