Heiko’s boek in digitale schappen!

Heiko’s boek in digitale schappen!


Even nieuwsgierig: zou Heiko’s boek al te bestellen zijn? Via Google type ik de titel van het boek in en ik krijg inderdaad een aantal “hits”. De eerste is van de uitgever Van Dorp zelf. Daarnaast is hij ook al bij Bol.com te verkrijgen. En zelfs al in België. Want ik klik op “Standaard Boekhandel” en ga daardoor naar een Belgische website. Hoe leuk! En Heiko mag dan best wel een beetje trots op zichzelf zijn: ik ben het zeer zeker ook! Op de eerste plaats ben ik vanzelfsprekend trots op hem. Stiekem ook een beetje, een héél klein beetje op mezelf: ik heb wederom alle foto’s gemaakt die er in staan én heb het boek meerdere keren geredigeerd. Heel bijzonder trouwens om zijn boek nu op het “World Wide Web” te vinden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta