Heiko weer naar kantoor

Heiko weer naar kantoor

Monuta Groningen
Afgelopen maandag, 7 december was het precies zes weken geleden, dat ik “even vrij” moest nemen voor het onderzoekje in het OZG te Delfzijl. Na een langzame, maar geleidelijke opbouw was het nu tijd om weer eens achter het bureau in Groningen te gaan zitten. Met collega’s om me heen. Op zich was dat heel fijn, maar tevens heel erg vermoeiend. Veel verhalen, veel aanhoren en meedenken, veel impulsen. Na tweeënhalf uur was “mijn tijd om” en ben ik weer in de nieuwe auto gestapt om naar huis te gaan. Daar had Joke broodjes gesmeerd en nadat we die onder het genot van een kopje thee hadden opgegeten ben ik op bed gegaan. Zonder problemen heb ik vervolgens weer anderhalf uur geslapen. Vorige week was ik verspreid over de dag zo’n 4 uur thuis actief met Monuta. De bedrijfsarts had me al gewaarschuwd: vier uur thuis is heel anders dan twee uur op kantoor. En dat klopt dus precies. Overigens wel fijn om eindelijk eens in de nieuwe leaseauto te kunnen rijden. Tjonge, wat rijdt dat fantastisch, zo’n automaat. Wat dat betreft fijn om weer naar het werk te gaan, want dan mag ik weer dagelijks vijfendertig minuten heen en vijfendertig minuten terugrijden in deze zeer comfortabele Toyota Auris Touring Hybride LeasePro 1.8 aut (wat een mondvol). Vergaderingen in Apeldoorn laat ik nog even lopen, totdat ik weer volledig terug ben. Zowel maandag als dinsdag merkten de collega’s op: “Je wordt steeds witter in het gezicht!” Duidelijk een teken van vermoeidheid. Zonnebankje dan maar…?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta