Heiko viert zijn 58ste verjaardag!

Heiko viert zijn 58ste verjaardag!

 
Een paar jaartjes geleden, om precies te zijn in het jaar 1961, is Heiko op 7 april geboren in Hoogezand-Sappemeer. En dat was vandaag precies 58 jaar geleden. Zoals hij het zelf omschreef: “Ik begin zo langzamerhand een leeftijd te krijgen, die bij de titel “opa” past”. Hieperdepiep hoera, er is er een jarig! Op deze bijzondere dag, ook nog eens een zondag én een hele zonnige dag met heerlijke temperaturen, vierden wij Heiko’s verjaardag. Niet alleen in huize Leugs werd hij gefeliciteerd, door vrouw en dieren-kinderen. Eveneens werd hij overspoeld met berichtjes via Facebook, LinkedIn, WhatsApp, mail en kreeg hij meerdere kaartjes. Vanwege mijn gezondheid konden we de buren nu nog niet uitnodigen. Voor mijn eigen verjaardag in februari hadden we dat wel gepland, maar moesten we alles helaas annuleren. Vandaag kon het, hoe spijtig, ook nog niet. Later zeker, als we beiden weer 100% fit zijn en misschien wel als het buiten warmer is. Dan samen met de buren een gezellige middag in de tuin. Deze verjaardag is desondanks niet zonder speciale aandacht voorbijgegaan. ’s Morgens kreeg Heiko al vroeg een video-opname van de kleinkinderen, die “Lang zal hij leven” zongen, samen met hun moeder Elise. ’s Middags belden ze nog even live via WhatsApp video en konden ze elkaar zien en spreken. Heel leuk. Ook Heiko zijn ouders belden met beeld en geluid en ’s middags belde Heiko’s jongste dochter Daniëlle met haar aanstaande man Peter. Ook neef Sietse belde nog om te feliciteren en later zijn moeder, tante Heiltje nog. Zij waren met de Kerstdagen bij ons op bezoek in Zweden. Kortom de hele dag door felicitaties van verschillende kanten en via verschillende kanalen. Zijn eerste verjaardag, ver weg van alle familie en Nederlandse vrienden, bekenden en oud-collega’s is zodoende niet helemaal ongemerkt voorbijgegaan. Geen feestje, geen slingers, geen bezoek, maar wel een gebakje en een borreltje! Van harte gefeliciteerd, lieverd!

5 gedachten over “Heiko viert zijn 58ste verjaardag!

  1. Heiko (en ook Joke natuurlijk) Gerrit en ik feliciteren je van harte, stort grattis i efterskott, en we wensen je een jaar toe in goede gezondheid!

  2. Heiko, ook vanuit Nederland, wens ik jou van harte gefeliciteerd. Blijkt iets te laat, maar dit mag de pret niet drukken. Het leuke is, het hele jaar jarig zijn! Als je het bekijkt, zijn jullie iedere dag jarig!! Geen verplicht werk, alleen de dingen doen die voor jullie leuk en nuttig zijn.
    Uiteraard ook de wel verplichte huishoudelijke en warmte voorzienende houtblokken klieven….. Tja, zelf dit geeft je warmte.
    Veel gezondheid in dit nieuwe jaar!!

  3. Hé wat leuk! Felicitaties via onze website. Dankjewel Hans, Johanna en Wilma! We hebben mijn verjaardag in stilte gevierd vanwege Joke haar gezondheid. Later, als het warmer is en de zomer echt is begonnen springen we wel een keer uit de band.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image