Heiko in Loosdrecht

Heiko in Loosdrecht

 
Deze morgen begroetten we elkaar ietsjes later. Was het gisteren voor zeven uur, vanochtend rond half acht! Heiko had met zijn ouders afgesproken daar rond negen uur te zijn. Deze ochtend had hij verder geen afspraken gemaakt, zodat ze gezellig met z´n drietjes konden zijn. Na wederom een goed ontbijt bij en met Sietse gingen ze ieders weer hun weg. Ook dit keer Sietse naar zijn werk en Heiko naar Hoogezand. Dit keer meteen naar zijn ouders. Die waren nog volop bezig om de laatste dingetjes bij elkaar te zoeken voor hun verblijf in Loosdrecht én natuurlijk voor het bijwonen van het huwelijk van Peter en Daniëlle.
 
Maar eerst werd er nog even weer flink gepraat, warm gegeten en vanzelfsprekend afgewassen door de beide heren Leugs. En dat terwijl Heiko´s mam haar lijstje bij langs ging om zeker te weten, dat echt álles meeging. Dat is haar wel toevertrouwd en dat bleek wel weer, toen ze op de parkeerplaats voor Almere genoten van een kopje koffie. Er was suiker en melk, kopjes en lepeltjes, koeken én natuurlijk koffie! Nou weet ik het niet meer precies, maar volgens mij waren ze tussen vier en half vijf in Rotterdam. Bij Peter en Daniëlle! Daar hebben ze heerlijk relaxed in de tuin gezeten. Pratend over de dag van morgen.

De grote dag! Alles is even uitgelegd en dat was reuze interessant. Gezamenlijk hebben ze, ook in de tuin, nog een broodje gegeten! Zo lekker was het weer. Na nog een kopje koffie was het tijd voor Heiko en zijn ouders om naar het hotel te gaan. Dat is gelegen aan de Loosdrechtse plassen. Precies tegenover het hotel is de trouw locatie, waar ze morgenvroeg rond tien uur verwacht worden. Oh, wat spannend allemaal… Een laatste berichtje van en een video-gesprekje met Heiko vandaag. Dit is zijn hotelkamer. Doet best wel gezellig aan. Heiko zijn ouders hebben een kamer naast hem en ze hebben afgesproken, elkaar morgen tegen half negen te ontmoeten voor het ontbijt. Of er nog geslapen wordt vannacht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image