Heerlijk, die lente (-zon)!

Heerlijk, die lente (-zon)!

 
Vanmiddag ben ik even bij Heiko gaan kijken. Ik voelde me tot de zon en frisse lucht zó aangetrokken, dat ik de verleiding niet langer kon weerstaan. Het is dan ook al een week geleden, dat ik voor het laatst buiten ben geweest. Geen medelijden hoor, zo is het beslist niet bedoeld. In ieder geval leende zich het weer er ook prima voor: een mooie dag, met de zon aan een wolkeloze lucht. Genieten! Heiko had zijn jas inmiddels uitgedaan, zó lekker was het. Niet alleen wij genieten van dit weer. Ook de natuur, want ik zag overal tekenen van de lente in de tuin. Zo staan er op meerdere plaatsen tulpen boven en ook de pioenroos komt eraan. En de bomen. Die hebben nagenoeg allemaal knoppen aan de takken. De ene groter dan de ander, maar ze zijn er! Vooral de katjes zijn er nu in overvloed en dat is een schitterend beeld. Die mooie gele knopjes tegen de blauwe lucht. Veel meer is er toch niet voor nodig om een tevreden mens te zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image