Heel “groot doosje”

Heel “groot doosje”

     
Terwijl er druk gewerkt werd, ging de bel bij de achterdeur. De postbode met een grote dóós! Ik denk meteen, dat er iets fout is gegaan en dat dit niet voor ons is. Maar na controle blijkt, dat toch mijn naam erop staat… Dan is er zeker is fout gegaan met de bestelling zélf. Wat heb ik besteld, dat zo gróót is? Ik breek mijn hersenen, maar kan niets bedenken. Dan de doos maar openmaken en kijken wat erin zit. Nou: letterlijk en figuurlijk veel lucht! Een drietal zakjes met lucht, ter opvulling en daaronder: ja! Zijdepapier en dubbelzijdig plakband. En inderdaad is er iets fout gegaan. Maar niet bij de afzender: bij mijzelf. Ik ging er bij de bestelling vanuit, dat ik A-4 formaat had besteld. Dat was niet juist. De bestelling gaf dat duidelijk aan namelijk. De afmetingen van hetgeen ik had besteld zijn vijftig bij zeventig centimeter! Om de vellen papier niet strak dubbel te vouwen had de leverancier gekozen voor een ruime doos. Netjes. Weer een nieuwe uitdaging. Niet alleen een nieuwe manier van creatief te zijn, maar ook hoe ik deze grote vellen netjes en zo voordelig mogelijk gebruik. Wordt vervolgd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta