Heb ik dat?

Heb ik dat?


Zaterdag de laatste van een soort medicijnen gebruikt. Niet zo erg want dinsdag zou ik met de auto naar Aneby gaan om nieuwe op te halen. Alleen werkt Heiko waarschijnlijk de hele week. “Ik ga op de scooter!” Uiteindelijk is hij voor momenten als deze aangeschaft. Benzinetank volgegooid, scooter naar buiten, dikke jas en handschoenen aan, helmpie op en gaan. Het rijden ging eerst nog een beetje onwennig. Het is uiteraard te vergelijken met motorrijden alleen reageert de scooter net even anders. Toch had ik de “grote machine” al snel onder controle. Die wel maar het weer niet. Het waaide nog al en af en toe viel er een spatje regen. Vanochtend ook al en daarom zou ik eerst niet gaan. Na de middag scheen de zon echter en besloot ik niet op Heiko te wachten. Na ongeveer veertig minuten stond ik bij de apotheek in Aneby.

Maar waarom gaan de automatische deuren niet voor mij open? Nog een keer achteruit gestapt en weer vooruit. Nee. Er gebeurt niets. En er is ook helemaal geen bedrijvigheid in de apotheek. Dan zie ik een papiertje op de linker deur hangen. Ik lees de tekst: ze hebben een computerstoring! Een medewerkster ziet mij en roept me toe dat de storing waarschijnlijk de hele dag duurt. Ze zijn er met man en macht mee bezig maar kunnen de oorzaak niet vinden. Zonder computer kunnen er in ieder geval vandaag geen medicijnen worden afgegeven. Heus? Heb ik dat écht? Wat een pech! Er zat niets anders op dan de scooter weer te starten en weer naar huis te gaan. De wind was inmiddels harder gaan waaien en het begon erger te regenen. Dikke druppen nu. Tegen de tijd dat ik thuis was was ik dan ook heerlijk nat en behoorlijk koud. Geeft niets: het was lekker warm in huis en de koffie snel gezet. Ik ben toch maar mooi met de scooter naar Aneby geweest!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image