Hè nee, daar zie je niets van!

Hè nee, daar zie je niets van!

 
Toen we in december en januari problemen hadden met onze internetverbinding, kregen we de router/ modem in de keuken. Het leverde ons een sterker en beter signaal, wat inderdaad goed werkt. Het kastje werd echter boven weggehaald en toen hadden we een probleempje. Een uitdaging. Want omdat de snoertjes van de kabelverbinding zó ontzettend dun en gevoelig zijn, hadden we het kastje tijdens het behangen laten zitten waar hij zat. Tja, dat plekje kwam toen uiteraard te zien. Nu staat er wel een kist voor, maar we weten nou eenmaal, dat er een stukje behang miste. Vanochtend was ik in de kelder op zoek naar een lijmklem en toen keek ik toevallig in een kast waar nog restantjes behang lagen. Ik wist, dat we geen behang meer over hadden van het ontbrekend stukje, maar mijn oog viel me op een restantje van een ander behang. Die van de stenen van toilet en badkamer. “Waarom niet? Je ziet wel vaker iets dergelijks?” Ik nam het stukje mee en ging meteen aan de slag. Ik scheurde het behang zó, dat er duidelijk hele stenen bestaan beleven. Lijkt het veel echter… Om de naden niet te zien, moet je het behang daadwerkelijk scheuren en niet knippen. Dan worden de randen dun en zie je de overgang niet. Je moet dan het behang zo scheuren, dat je de onderkant er onderweg haalt als het ware. Dat heb ik nog geleerd van mijn moeder. Na het plakken ben ik tevreden met het resultaat. Lelijk plekje heeft ruimte gemaakt voor mooie stenen! In een houten wand…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image