Harde schijf gedeeltelijk opgeruimd

Harde schijf gedeeltelijk opgeruimd


Vandaag was het tijd, om de foto´s en documenten van de laptop veilig te stellen. Dat vond ik wel weer tijd worden. Vooral gezien het feit, dat we de laptop de volgende week meenemen. Dan kan er héél veel gebeuren! Oh, ik kan er wel nachtmerries van krijgen als ik eraan denk, dat de laptop kapot zou gaan: dat er water overheen loopt (of koffie), dat ik hem laat vallen, dat Heiko hem laat vallen, dat er een virus op komt (wat ook thuis kan gebeuren)… Tijd om er iets aan te doen en dat is door alles ook op de harde schijf te zetten. Alles ging prima, maar ik vond dat de harde schijf toch al wel heel vol was. Wat blijkt? Staan bepaalde documenten er wel vijf keer op! Elke keer maakte het systeem een kopie aan, in plaats dat het bestaande document werd overschreven. Hmmm… Dat heb ik inmiddels aangepast en een half uurtje heb ik her en der iets weggegooid. Op het moment dat de prullenbak leeggemaakt kon worden werden er maar liefst ruim 16.000 documenten verwijderd. En er is nog veel opschoonwerk te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image