Half werk!

Half werk!

      
Het inpakken gaat verder. Vanmiddag had ik zin om eens te beginnen met de fotoalbums. En dat zijn er nogal een paar. De hele linker kant van de vide staat er vol mee. Gelukkig zijn de foto’s de laatste jaren alleen maar digitaal. Én ik verwerk de meeste in een Jaarboek. Anders waren het er nog véél meer geweest. Ik had het mezelf meerdere keren beloofd, dat ik niet zou gaan kijken ín de albums. Dat heb ik zegge en schrijve drie volgehouden. De vierde sloeg ik open en bekeek ik de foto’s. Wel even in een snel tempo. Maar vanaf dat moment was ik verkocht… Na het dertiende album heb ik besloten om de veertiende niet meer te openen. Flink hè? Toen was er ook bijna een uur voorbij… Alles werd daarna keurig in dozen gedaan. Helaas moesten ze nog weer worden overgepakt, want ik had ze veel te zwaar gemaakt. De linker helft van de vide is in ieder geval ook opgeruimd.
     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta