“Had ik nou maar…”

“Had ik nou maar…”

dscn4385      dscn4384
Nou hoop ik ten zeerste, dat ik hierin niet de enigste ben. Dat in ieder gevel er één is, die zich hierin kan herkennen. Anders voel ik me wel héél sneu… En lui… Als je denkt, bij het zien van de foto’s, dat ik kwaad was en de boel met opzet uit de zak heb gestrooid, dan heb je het mis. En ook Doezel was beslist niet de boosdoener. Indirect was ik het zelf. Want gisteravond zat niet alleen het containertje met plastic vol, maar ook de verzamelzak. Die hangt in de bunker. Maar omdat het al donker was en koud kon ik het niet meer opbrengen om de zak naar de container te brengen. Ondanks het feit, dat onder de carport sinds zaterdag een lamp hangt. Ik heb hem dan ook bij de achterdeur neergezet. “Morgenvroeg breng ik hem naar achteren.” En daar komt ie: “Had ik nou maar”… mijn klompen even aangedaan, jas aan en naar achteren gelopen. Vanmorgen lag de inhoud van de grote verzamelzak namelijk volledig over de stoep. De foto’s had ik genomen, toen het meeste al weer was ingepakt. Waarschijnlijk zijn het katten geweest. In de zak zat namelijk de verpakking van vis… En de neus van Doezel werkt nog perfect. Die liep ook meteen naar de verpakking van de vis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta