Gras in gootsteen?

Gras in gootsteen?

DSC02904     DSC02905
In eerste instantie dacht ik, dat ik iets door de gootsteen had gespoeld, maar vergeten was om het putje schoon te maken. Dat kon natuurlijk eens gebeuren. Daarom alsnog maar even doen. Wat ik toen zag? Gras? Taugé? Ik moest eerst wel twee keer kijken, voordat ik door had wat het was. Een paar dagen eerder had ik een vogelvoederhokje schoongemaakt. Daar zat oud voer in, wat al was beginnen te kiemen. En doordat er iets achter was gebleven, net onder het putje, ging dit door. En dat kwam door de gaatjes naar boven. Wat een grappig gezicht! Maar niet voor lang. Schroevendraaier gepakt, zeefje los en alles weggehaald. Daarna direct de gootsteen maar even volledig schoongemaakt, want ik was immers toch bezig. Weer netjes!

DSC02908     DSC02912

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta