Goede voorbereiding halve werk

Goede voorbereiding halve werk


Arme Heiko. Omdat ik me een nieuw project heb uitgezocht moet hij aan het werk. Daar klopt toch iets niet? Nou… Mijn nieuwste uitdaging is alle hekjes verven. Rondom de veranda, bij de voordeur, bij de keukentrap én op het balkon. Het zijn gietijzeren hekken en daarmee ben ik grote vriend van Hammerite. Ik dacht dat ik dat zó over de hekken kon verven maar Heiko dacht daar anders over. “Dat moet eerst schoongemaakt worden. Los spul eraf en dan schuren.” Hij heeft (dit keer) gelijk. Alleen schuren kan ik niet en daarmee werd het meteen zijn klus. Alle hekken heeft hij vandaag gedaan. Veel hoor! Hmmm… En die moeten allemaal geverfd worden? Misschien had ik toch beter iets anders kunnen kiezen…
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta