Goed bericht na onderzoek!

Goed bericht na onderzoek!


Voor 1 februari jongstleden had ik een oproep in de brievenbus, voor het meedoen aan een baarmoederhalskanker-onderzoek. Dat had ik gedaan, omdat ik ervan overtuigd ben, dat mócht er iets niet goed zijn, dat je dan beter (erger) kunt voorkomen dan genezen. Zoals ik destijds al aangaf, was onderzoek kort en snel. Van de verpleegkundige kreeg ik te horen, dat uitslag vier tot acht weken op zich liet wachten. Iedereen kreeg per post uitslag toegezonden. Maar alles wat we ontvingen: geen uitslag. Ik had uiteraard 29 maart steeds in mijn gedachten, als zijnde de laatste dag van de acht weken. Echter het was het wachten waard, want vanmiddag had ik dan toch bericht en alles is goed! Enorm blij met het bericht, want stiekem zit er toch, in een heel diep en donker plekje in je onderbewustzijn, een kleine twijfel. Nu niet meer! “Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image