God morgon!

God morgon!


Goedemorgen! Wakker worden met dit beeld… Heerlijk! Het heeft vannacht lichtjes gevroren én een klein beetje gesneeuwd. Genoeg om alles weer lekker in het wit te “kleuren”. Daarbij hebben we vanochtend mazzel, dat het zonnetje schijnt. Even anders dan gisteren. Jig! Een sombere dag. En als ik me niet vergis (mot-) regende het bijna de hele dag. Daar kan ik dus heel snel zat van worden. In tegenstelling tot deze beelden en weertype. Zal het vandaag nog gaan sneeuwen? Waarschijnlijk niet, want de lucht is immers helder.

Een bijzonder plaatje vond ik toch wel deze naaldboom. Als een van de weinigen die nog aan de linker kant van ons huis staat. Daar waar zoveel bomen gekapt zijn. Hij stond als enige in de zon! Wat een pracht gezicht: alleen hij groen en ook nog in de zonnestralen. Laat dan de fotocamera maar eens liggen… Ben jij ook zo gek op de natuur? Of is het voor jou “gewoon” een boom? Zie jij het mooie er ook van? Dan gewoon verder blijven kijken, want er komen in de loop van de tijd vast nog wel meer foto’s van de natuur. Vooral als het weer (meer) heeft gesneeuwd!

2 gedachten over “God morgon!

  1. Hoi, Joke en Heiko,

    Mooie foto’s! Vooral zo door gaan, wij genieten ervan!
    Ik kan ook geen genoeg krijgen van natuur en ja, foto’s heel veel foto’s worden hier ook van de natuur gemaakt hoor! Elke keer weer opnieuw verwonderd en verrast raken….

    Liefs, Phaedra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta