Glas mobiel kapot

Glas mobiel kapot

DSC05659      DSC05660
Eigenlijk kon ik er op wachten: veel gezeten deze ochtend en dat is voor mij (en vooral mijn rug) helemaal fout. Wel éven iets anders gedaan, maar die Belastingaangiftes moesten worden verzonden. Toen dat eenmaal achter de rug was, waar ik trouwens heel blij mee was, wist ik, dat ik moest gaan lopen, in ieder geval de rug “rechten”. Ik ging daarom naar Vlagtwedde. Eerst naar de “kettingzaag-winkel” en daarna naar de supermarkt. En je voelt hem al aankomen waarschijnlijk: bij het uitstappen slaan de stoppen door en word ik wakker met mijn gezicht op het asfalt: flauwgevallen. Een tweetal mensen staan bij mij, me bezorgd aankijkend. Een paar minuten later zijn zij gerustgesteld en stap ik weer even in de auto om bij te komen. En toen zag ik het. Het glas van mijn mobiel is kapot. Normaal neem ik mijn mobiel nooit in de hand mee, maar omdat ik een telefoontje verwachtte… Had ik beter niet kunnen doen. Achteraf… Binnenkort maar eens kijken of het een dure aangelegenheid is, wanneer het glas vervangen zou worden. Alles werkt nog wel, dus we kunnen er nog even mee door. Een geluk bij een ongeluk(je)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta