Gezzzzoemmmm in kussenkist

Gezzzzoemmmm in kussenkist


We zaten woensdagavond gezellig op de veranda te eten, toen we zagen, dat er wel heel vaak een wesp de kussenkist inging. Of hij er ook weer uit kwam? Was de volgende die erin ging daarmee dezelfde? Na het eten kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en trok ik heel voorzichtig de deksel van de kist een klein stukje omhoog. Er zat inderdaad een nestje in, die aan de deksel hing en doordat ik die omhoog trok, losliet en op de kussens viel. Daarmee had ik een paar wespjes heel boos gemaakt. Ze wilden verhaal halen en kwamen naar me toe gevlogen. Meteen de kamer in gerend en deur achter me dicht gedaan. De rest van de familie was al binnen. Vanwege de overlast, ze zaten immers bij ons op de veranda, moest het nest wel geruimd worden. Alleen het nest uiteraard. We konden zien, dat het nest al in gebruik was en dat er vele larven in een kamertje zaten. Eentje was al bijna een wespje. Na dit avontuur konden we gelukkig weer op de veranda zitten en genieten van de koffie na de heerlijke bbq.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image