Gezellig allemaal samen

Gezellig allemaal samen

 
Dit is toch beslist een “gezellig-samen-momentje”… Op het moment dat we besloten de kittens op te halen en hen een nieuw thuis te geven hoopte ik stiekem dat ze ook eens bij me op schoot zouden komen liggen. Nou, de eerste weken waren daarin ronduit teleurstellend. Zodra ik er eentje oppakte om op schoot neer te leggen en ze zag haar zusje ergens in de kamer huppelen of spelen: Floep! Weg was ze weer. Waarschijnlijk is het toch zo dat de aanhoudster wint want gisteravond was ik op de bank gaan liggen omdat mijn rug weer zo opspeelde. Nog geen vijf tellen later komt Jikke (de donkerste) naar me toe en nestelt zich heerlijk tegen me aan. En wat Jikke doet doet Ebba ook. Daarmee ging een wensje in vervulling. Beide dames gezellig bij me op de bank. Pantro uiteraard dichtbij en Heiko ook hoor! Eerlijkgezegd wordt het me teveel om ze allemaal op schoot te nemen…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image