Gele vloer weer (tijdelijk) grijs!

Gele vloer weer (tijdelijk) grijs!


Te lang achter de laptop zitten is verre van prettig en daarom wou ik even iets anders doen. Ik wist al wát! Toen we onlangs op de veranda zaten zagen we, dat er een laag tranen op de vloer lagen. Je weet wel: de dennen huilen… Dat gele stuifmeel… De grijze kleur zag er heel anders uit. En niet alleen de vloer. Ook de kussens en de stoelen waren geel. Volgens ons hadden de dennen nu lang genoeg gehuild en daarom ging ik de boel maar schoonmaken. De oude stofzuiger gepakt, omdat Heiko had gezegd, dat de stuifmeel voor verstopping van de machine kon zorgen. Dan offeren we liever niet de nieuwe op. Wat had ik al een eer van het stofzuigen! Het meel verdween in een snel tempo. Juist omdat het zo snel ging kon ik het niet laten, om met een sopje de stoelen en tafels, de bbq en de rest even af te nemen. Wat weer mooi schoon! Schoon? Op het moment, dat ik het Heiko ´s avonds wou laten zien… Je raadt het al: alles was weer geel. De dennen huilen nog…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image