Geen uitslag bloedonderzoek

Geen uitslag bloedonderzoek


Vanmiddag kon ik bellen met de assistente van de huisarts of er uitslag was van het bloedonderzoek. Zouden er sporen van de Ziekte van Lyme in zitten? Spanning ten top. Helaas: nog geen uitslag binnen. Maar ik had wel een aantal vragen op papier gezet en daar zou ik toch heel graag antwoord op willen. Daarom vroeg ik om een afspraak met de huisarts die ik maandag ook had gesproken. Jammer genoeg had zij geen tijd en kreeg ik derhalve een afspraak met een andere arts. Geen probleem en zodoende had ik toch een afspraak voor twintig over twee. Maar rond een uur werd ik gebeld door de assistente. Ze had even overleg gehad met de huisarts van maandag en die vond het prettiger, wanneer zij mij zou behandelen en ze had gevraagd om een telefonische afspraak. Helaas duurde dat tot bijna vier uur… We hebben een aantal vragen doorgenomen. Maar we moeten toch wachten op uitslag, eerder kunnen we wel van alles gaan bedenken, maar is het überhaupt Ziekte van Lyme? Hopelijk weten we morgen meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta