Geen “blauwe maan”

Geen “blauwe maan”


Vol verwachting de hele nacht buiten gestaan en naar de lucht gekeken. Niets te zien. Bewolking! En dat terwijl de vorige nacht gigantisch helder was. Een duidelijke volle maan in al zijn pracht. Nee, vannacht was het drama. En nog koud ook. Maar ik liet me niet kennen en bleef wachten op het moment, dat de blauwe maan te zien zou zijn. Er werd wel iets blauw: mijn tenen en vingers. Van de kou! De wind zorgde opeens voor een lichtpuntje: de wolken verplaatsten zich. En wel zó, dat de maan voorzichtig tevoorschijn kwam. Zou hij blauw zijn? Zou hij groter zijn? Zou hij… Nee hoor. Hij was nagenoeg wit en had dezelfde grootte als de dag ervoor. Stond ik daarvoor uren in de kou? Had ik daarvoor alles aan de kant gezet? Alsof dat nog niet genoeg was mislukten de foto´s ook nog…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta