Gaat wietolie helpen?

Gaat wietolie helpen?


Van meerdere kanten had ik tijdens ons verblijf in Nederland gehoord, dat er nu een product op de markt is, die vele mensen van pijn heeft afgeholpen. Of de pijn heeft verminderd. Misschien bestaat het al veel langer, maar er wordt nu meer over gepraat: medicinale wietolie. Nou weet ik, en daar heb ik me maar in berust, dat mijn gezondheid eerder slechter gaat worden dan beter. Wanneer echter de pijn iets minder erg zou zijn heb ik daar geen moeite mee. En daarom heb ik dit gekocht. Het is een afgietsel van hennep en bevat minimaal 4% pure en zuivere CBD. “CBD staat voor cannabidiol en is één van de ruim 80 soorten cannabinoïden die de hennepplant bevat. Het is nog niet zo lang geleden dat de wetenschap heeft ontdekt, dat cellen in ons lichaam ook cannabinoïde receptoren bevatten, de zogenaamde endocannabinoïden. Uit onderzoek is vastgesteld dat CBD (cannabidiol) uit de hennepplant als het ware samensmelt met de endocannabinoïden receptoren in de menselijke cellen en dat zij de lichaamscellen stimuleren om gezond te blijven. Hoe dit nu allemaal precies in zijn werk gaat is nog niet bekend, maar dat het zo werkt is wetenschappelijk vastgesteld.” Afgelopen woensdag ben ik er mee begonnen: elke dag twee druppeltjes onder de tong. Volgens de drogist moet er binnen twee weken verschil te merken zijn. Niet? Dan dosering iets verhogen. Zal het nieuwe jaar met minder pijn beginnen? Ik hou jullie op de hoogte.

2 gedachten over “Gaat wietolie helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta