Foto’s op canvas en hout

Foto’s op canvas en hout

Naamloos
Via “via” had ik korting gekregen voor een aantal foto’s op canvas en één op hout. En vandaag die maar eens “verzilverd”. We missen namelijk op één wand in de kamer nog “iets” en dat worden dus een drietal foto’s op canvas. De keuze heb ik (dit keer) aan Heiko gelaten. En met deze drie foto’s ging ik (toen nog) vrolijk aan de slag. Al snel werd ik iets minder vrolijk. Niet vanwege het product of programma, maar om de service. Wat blijkt nou? Elke kortingsbon moet “los” worden gebruikt. Dat wil zeggen: één bestelling is één coupon. Maar wat als ik voor drie foto’s drie verschillende coupons wil gebruiken? Daar ging het dus mis! Dat kan niet! En dat houdt weer in, dat je drie bestellingen kunt doen mét drie keer verzendkosten! En om dat laatste werd ik een beetje “kriebelig”. Tot een bepaalde hoogte kan ik met ze meegaan: men zou misbruik van de bonnen kunnen maken, door er op één foto meerdere los te laten. Maar dat doe ik immers niet: één bon op één foto. Jammer. Toch de foto’s besteld, want de korting was “gekocht”: een x-bedrag betaald voor een x-bedrag aan korting. Tja en dat laat je nou eenmaal niet vervallen. Nou moet het resultaat wel héél goed zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta