Fotoboek Emigratie gestart

Fotoboek Emigratie gestart


De hele week al ziek. Nou ja, weer eens grieperig. En dit keer ben ik thuis gebleven van school en wil nu toch meer eens goed uitzieken. Het komt me letterlijk en figuurlijk de keel uit. Op bed blijven liggen is geen optie, gezien mijn rug. Daarom heb ik de laptop maar gepakt om foto´s te selecteren voor een fotoalbum. Ik heb het idee om er drie te maken: zoals jaarlijks het Jaarboek en dit keer van 2017, een fotoboek over de emigratie én nog eentje over de aankoop en verbouwing van Ödarp. Dat laatste kan worden voorbereid, maar verder niet. Het klussen is immers nog niet af. Het Jaarboek? Hmmm… Geen zin in. Wel in het maken van het fotoalbum over ons avontuur. En daarmee ben ik vanaf maandag een paar uurtjes per dag zoet geweest. De foto´s zijn geselecteerd en in mapjes gedaan. Ook zijn er al een paar pagina´s klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta