Fotoboek Emigratie besteld

Fotoboek Emigratie besteld

 
Eigenwijs! Eigenwijs! Eigenwijs! Gisteren voelde ik me iets minder beroerd en had ik het volledig gehad met het in huis moeten zitten. Toen Heiko in de caravan aan de slag ging, zag ik daarmee mijn kans. Mijn zelfkennis is goed… eigenwijs geweest tot en met… Met als gevolg, dat ik me vandaag weer twee dagen terug heb gezet in het herstellen van de griep. Liggen en zitten en hangen op de bank. Tussentijds heb ik toch nog het fotoboek van onze emigratie kunnen bestellen. En wat ging dat vlot. De oude laptop had er waarschijnlijk langer dan een uur over gedaan om alle foto´s van de ruim tachtig pagina´s te downloaden en te uploaden en deze laptop zesentwintig minuten. Het fotoboek kunnen we eind volgende week verwachten. Spannend…
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta