Fotoalbum verbouwing is besteld!

Fotoalbum verbouwing is besteld!


Vanmiddag besloot ik om het fotoalbum over de verbouwing af te maken en te bestellen. Ik had van Önskefoto, een dochter van Albelli, een aanbieding ontvangen via de mail: wanneer voor de 25ste een fotoboek werd besteld met een bepaald aantal pagina´s kreeg ik veertig procent korting. En die wilde ik wel heel graag hebben. Met een dergelijke aanbieding in mijn achterhoofd was ik de vorige week al aan het boek begonnen. Áls er dan een flinke korting zou worden aangeboden, zou het album nagenoeg klaar zijn en kon ik daarvan profiteren. Het was vanmiddag daarom tijd, om het een en ander af te maken. Gelukkig had Heiko gisteravond alles nog gecontroleerd. Teksten, of alle foto´s afgeronde hoeken hadden, of er dubbele foto´s in stonden… Rond half drie drukte ik op de knop “bestellen” en werden de foto´s naar de server van Önskefoto geüpload. Ruim een half uur stond de laptop flink zijn best te doen, om alle, goed gevulde, bijna negentig pagina´s verstuurd te krijgen.
En dan krijg ik bericht, dat we morgenmiddag om twaalf uur bij de dierenarts terecht kunnen…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.