Fotoalbum is er!

Fotoalbum is er!


Tuurlek! Ik was ook mee naar Tranås, want ik wilde wel eens even door de winkelstraat lopen. Heiko moest een uurtje wachten bij de garage en die wou daar graag blijven lezen. Dat kwam dus goed uit. Ik ging gewoon even lekker slenteren door de menigte. Hmmm… de menigte viel enorm tegen en eigenlijk het winkelen ook. Nog wel een paar kleinigheidjes gekocht voor de volgende week, maar dat was eigenlijk alles. Ik had ook niets nodig, dus geen nood. Precies een uur later was de auto klaar en stond ik nét voor de deur van de garage. Heiko regelde nog even een Cappuccino voor me en daarna vertrokken we samen voor de laatste boodschapjes voor de week in Nederland. En net voordat we Tranås verlieten gingen we nog via het Preem-tankstation om een pakje te halen. De postbode had een afhaalbericht in de brievenbus gedaan, waarin stond dat we een pakketje konden afhalen. Het bleek het fotoalbum te zijn! Thuis hem van top tot teen bekeken en heel erg tevreden. Hij gaat mee naar NL!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta