Foto als voorbeeld!

Foto als voorbeeld!


Deze foto had ik al enige tijd geleden gevonden. Ik vond het model van de bak zó mooi, dat ik besloot de foto te bewaren. Dat was zeker twee jaar geleden. De vorige week bekeken we samen een paar foto’s van het nieuwe huis, om al ideeën op te doen voor de inrichting. Per ongeluk kwam ik terecht in de map “Crea Bea”. Daarin bewaar ik allemaal kiekjes van dingetjes die ik ooit eens op Internet tegen ben gekomen en ik ooit nog wel eens zou willen maken. Of hoop te vinden op een rommelmarkt of loppis. Vaak, omdat ik ze zo leuk vind, dat ik ze ooit wel ergens in huis neer zou willen zetten. Heiko zag de bak en vroeg waarom ik daar een foto van had. Nadat ik het hem had uitgelegd gaf hij aan, dat hij hem ook wel “grappig” vond en die wel wou maken. En dat heeft hij gedaan. De afgelopen dagen er tussentijds mee aan de slag geweest en vanochtend liet hij mij het resultaat zien. Zelfs mooier dan het “origineel”, want die was een beetje té beschadigd. Té oud. Die Heiko heeft gemaakt is veel leuker. Ook hij heeft hem “oud” laten lijken, door hem eerst te verven en daarna hier en daar weer geschuurd. Top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta