Filter droger als nieuw

Filter droger als nieuw


Soms heb je van die speciale momenten, die je met beide handen moet aangrijpen! Zoals ik die gistermiddag had. Het wasgoed was gewassen en daarna gedroogd in de droger. Het is immers geen weer om de was buiten hangen te drogen. Op het moment, dat ik alles uit de droger had gehaald, haalde ik als gewoonlijk het filter eruit en maakte die schoon. Maar er zitten twee in en die tweede laat ik vaak voor wat het is. Behalve toen, want ik dacht ineens, dat ik die ook wel eens kon bekijken of die gereinigd moest worden. Nou, dat was geen overbodige luxe. Hij zat niet vól, maar er zat genoeg in om het als een voordeel te beschouwen, dat ik hem eruit had gehaald. Het meeste kon er zo uitgepakt worden en daarna het filter nog even onder de kraan door en klusje geklaard! We kunnen er weer een poosje (risico-loos) tegenaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image