Facebook bijna gehackt

Facebook bijna gehackt


Gisteravond kreeg ik ineens een berichtje in de mailbox. Op zich natuurlijk niet vreemd want die krijg ik er wel meer. Maar deze kwam van Facebook. Daar krijg je niet zoveel mailtjes van en daarom meteen maar even gekeken. Het berichtje meldde dat er op een vreemde plek met een ander apparaat was geprobeerd in te loggen op mijn Facebookaccount. Ze hadden dat geblokkeerd en mij afgemeld. In de mail stond dat er in de buurt van Göteborg op een iPhone getracht was in te loggen. Gelukkig werkt de beveiliging van Facebook goed in dit geval. Ik kon m’n wachtwoord opnieuw instellen en daarna weer inloggen. Niks aan de hand. Toch vreemd dat iemand in Zweden mijn account probeert te hacken. Wat hebben ze daar nu aan? Nou ja: “Verbaas u niet, maar verwonder u slechts”. En trouwens bedankt Facebook! Goed opgelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image